maandag 13 november 2023

042 - Voor wie het nog niet doorheeft: WOIII is al begonnen.

Het hele westen - dat wil zeggen Europa, Oost-Europa, de VS, Australië, Japan enzovoorts - steunen de Oekraïne in hun verzet tegen de Russische invasie en annexatie. Wij sturen allemaal wapens en munitie die kant op en trainen hun soldaten. Aan de andere kant steunen China, Noord-Korea en Iran Rusland.
Ofwel: de democratieën van deze wereld zijn in oorlog met de autocratieën. Deze oorlog wordt vooralsnog alleen maar op het grondgebied van de Oekraïne uitgevochten. Het is voorlopig nog een proxy-oorlog, de betrokken partijen laten het anderen voor zich uitvechten.

7 Oktober is echter een keerpunt. Hamas viel Israël aan, vermoordde 1400 mensen en kidnapte 240 mensen. Dit was de grootse moordpartij of pogrom op Joden sinds WOII. Dat wakkert de hoop bij hen aan dat dit vaker kan gebeuren.

Maar dat niet alleen. Het ging gepaard met een psychopathische, sadistische, demonische wreedheid, die die van de Nazi’s en ISIS overtrof. Niet qua aantal, maar wel qua sinistere luguberheid.
Ik heb eerder al een opsomming gegeven van de zaken die Hamas deed. Ik heb inmiddels NOG ergere dingen gezien, die ik eigenlijk niet eens durf op te schrijven, dus je bent gewaarschuwd. Maar het moet maar.

  • Ik heb de telefoonconversatie gehoord van een jongen die zijn ouders belt om te vertellen dat hij eigenhandig tien Joden vermoord heeft. Zijn vader en moeder zijn dolblij en feliciteren hem. Zijn moeder vraagt of hij nu terugkomt, maar hij zegt dat hij nog niet klaar is.
  • Ik heb het getuigenis gehoord van een medisch medewerker die hielp bij het opruimen van de lijken, dat zij een verkoolde baby gevonden hadden in een oven, waarvan het verwarmingselement aan het lichaam kleefde.
  • Ik heb een video gezien waarin een man levend gevild werd. Ja, je leest het goed, het staat zelfs nog op mijn harde schijf. Hij ligt op het onthoofde lichaam van een ander met een afgesneden ledemaat naast zijn hoofd. Hij krijgt klappen in zijn gezicht om hem bij de les te houden, terwijl met een mes de spieren en huid van zijn borst eraf gesneden wordt. Zijn kloppende hart is zelfs zichtbaar tussen zijn ribben door.

Ik kan niet eens geloven dat ik dit schrijf, zoals jij niet kan geloven dat je dit leest. We zijn in een andere realiteit belandt. Tot nog toe probeerde het kwaad altijd in het verborgene te opereren. De Nazi’s probeerden zelfs nog hun daden te verbergen. Nu leven we echter in een tijd waarin het allergruwelijkste kwaad zichzelf filmt en dat de wereld instuurt met de bedoeling om openlijk en door zoveel mogelijk mensen gezien te worden. Met de bedoeling om te traumatiseren. Met de bedoeling om intense haat aan te wakkeren en dat mensen overmand worden door de wreedheid.
Dat is een keerpunt.

Heel Israël is getraumatiseerd. Iedereen daar heeft PTSD op het moment. Israël zal niet meer hetzelfde zijn. Dat is een keerpunt.

Het tegenoffensief van de Oekraïne heeft, zoals het er nu voorstaat, gefaald. Rusland heeft er nu alle baat bij dat de aandacht van de Oekraïne afgeleid wordt, zodat het zijn veroveringen kan consolideren, zijn wonden kan likken en zich voor kan bereiden op een volgende fase. Dit gaat nog jaren duren. Dat is een keerpunt.
Maar Poetin heeft er ook baat bij dat het conflict met het Westen zich uitbreidt. Hamas strijders gebruiken onder andere Kalashnikovs en gebruiken drone-technieken uit de Oekraïne-oorlog. Rusland heeft Hamas dus ook geadviseerd, getraind en bewapend. Rusland kiest zelfs openlijk voor Hamas. Dat is een keerpunt. 

De snelheid waarmee het sentiment in de wereld omslaat van verbijstering naar puur antisemitisme en ontkenning is verbazingwekkend. Honderdduizenden demonstreren VÓÓR Palestijnen/Hamas in Londen, Berlijn, New York, Washington. WAAAT? Dat is een keerpunt.

Links is zo extreem geworden dat ze zelfs Hamas verdedigen. Drie demonische krachten - extreem links, extreem rechts en extreem islam - kunnen elkaar nu vinden in hun antisemitisme (zie Openbaring 16:13-14). Dat is een keerpunt.

Op een bepaald moment moet Poetin zich gaan realiseren: als ik Israël aanval - direct of indirect - zal de GEHELE moslimwereld (op een paar gematigde, verstandige mensen na misschien) mij als een held beschouwen. Hij zal dan in staat zijn om miljoenen fanatieke strijders te mobiliseren die maar al te graag de VS en het Westen een grote slag toe willen brengen en niet bang zijn voor de dood. Wat zal hij DAT graag willen!

Dus daarom zeg ik: WOIII is al begonnen, maar de meeste mensen hebben het nog niet door.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aanbevolen post

013 - Als God een koe is...

Stel je eens even voor dat er intelligent leven op Mars ontdekt is. En dat wij en zij graag kennis uit willen wisselen. Voor de goede orde: ...

Populaire posts