donderdag 19 oktober 2023

039 - Wat het NOS journaal en andere MSM je NIET laten zien over Hamas.

Ten eerste kunnen en willen de MSM je niet al te heftige beelden laten zien. Ten tweede proberen ze altijd een balans te houden tussen wat de een zegt en wat de ander zegt. Waarschijnlijk om de gemoederen niet al te veel op te laten lopen. Maar de waarheid blijft dan in het midden hangen en niemand weet wat er echt gebeurd is.

Dus laat me hier vertellen wat ik met eigen ogen gezien heb van filmpjes die Hamas met Gopro’s filmde, van allerlei Israëlische veiligheidscamera’s en van filmpjes die slachtoffers opnamen met hun eigen mobiele telefoons.

AI interpretation of The Scream

  1. Met een schop werd getracht een Thaise werker te onthoofden.
  2. Een Jood die nog leefde werd uit bosjes gesleurd en met het achtereind van een geweer het hoofd ingeslagen
  3. Er werd een granaat in een schuilkelder gegooid. Een jongen rende naar buiten en verschillende Hamas strijders schoten op hem.
  4. Er was een granaat in een bunkertje van zo’n 4 bij 5 gegooid, waar zo’n twintig jongeren dicht opeengepakt schuilden. Bij één jongen was het onderbeen eraf gerukt en er waren allerlei gewonden, die kermden. De intense verschrikking was van het gezicht van de filmer te lezen.
  5. Een vrouw werd uit de auto gesleurd in Gaza met bloed achterin haar broek kennelijk als gevolg van de gewelddadige verkrachting die zij had ondergaan.
  6. Een tiener werd in brand gestoken terwijl er vermakelijk naar gekeken werd hoe zij bezweek.
  7. Een kind werd onthoofd achterin een pickup-truck.
  8. Verkoolde baby-lijkjes die dus levend verbrand moeten zijn.
  9. Hele verkoolde families.
  10. Een familie die gegijzeld werd, waarvan de vader in zijn been geschoten was.
  11. Een wanhopige familie met twee kinderen werd ter vermaak gefilmd, terwijl zojuist hun oudste dochter voor hun ogen was omgebracht.
  12. Een paar vrouwelijke soldaten die zich onder een tafel schuilhielden, werden point-blank geëxecuteerd, waarbij je hen kon horen kermen.

Een journaliste vertelde het verhaal van een opengesneden zwangere vrouw, waarvan de navelstreng nog intact was, de baby doodgestoken was en de vrouw door het hoofd geschoten. De soldaat die het ontdekt had vroeg zich af wat er het eerst gebeurd was. 

Nu recentelijk is er een nieuwe video opgedoken van een gedode Hamas-filmer die de bovenstaande video’s 10 en 11 met elkaar verbindt. Tegen de jongen van de familie in video 10 werd gezegd: kom mee, het is in orde, ik zal je niet doodschieten. En zo werd hij meegenomen en moest hij naar het huis van anderen gaan, om tegen hen in het Hebreeuws te roepen dat ze tevoorschijn moesten komen. Het bleek om de familie van video 11 te gaan en hun oudste dochter van 18 jaar werd in ieders bijzijn doodgeschoten.
Stel je het trauma nu eens voor van de Joodse jongen die onder dwang Hamas naar deze familie geleid heeft.

De wreedheid van Hamas overtreft zowel die van de Russen als die van ISIS. Het grote verschil met de Russen is dat de Russen probeerden hun daden heimelijk te doen en te verbergen. Hamas WIL dat wij zien wat zij Joden aandoen. Hamas WIL dat Joden en wij allemaal getraumatiseerd worden van de beelden. Ze zijn er trots op.
Het verschil met ISIS is minder groot. ISIS onthoofde ook en pleegde massamoorden. Dit komt uit dezelfde koker, maar Hamas is wel de overtreffende trap ervan.

Wat ik ook gezien heb is dat gewone Gazanen op brommers en fietsen achter de strijders aankwamen om de uitgemoorde dorpen te plunderen. Veiligheidscamera’s laten het zien.
Gazanen staan te juichen bij de ontvoerde Joden en ze spugen op de lijken achterin de achterbak. Palestijnen in Gaza, de Westbank en over de hele wereld kunnen het maar niet over hun lippen krijgen om de wandaden te veroordelen. Als je bij dit soort beelden juicht, dan ben je van hetzelfde kwaadaardige geslacht. Als je het ontkent, dan ben je van dezelfde orde als holocaust-ontkenners.
Elke pro-Palestijnse demonstratie na dit soort taferelen is puur anti-Semitisme.
De Joden worden al alle eeuwen onderdrukt, overvallen, vervolgd en uitgemoord met als top de Holocaust. Rechtvaardigt dat, dat ze dan Duitse dorpen overvallen, Duitse vrouwen verkrachten, Duitse baby’s in brand steken, granaten gooien in een bunkertje met wanhopige Duitse festival-gangers? En al het soort horrors dat Hamas bedijft? Nee, natuurlijk niet. En daarom moeten ook Palestijnen en pro-Palestijnen zich zo ver als maar mogelijk is, distantiëren van dit soort praktijken. 

Als Nederland tot dit soort praktijken zou vervallen, dan zou ik me schamen om Nederlander genoemd te worden. Ik zou openlijk mijn paspoort verbranden en verklaren dat ik voortaan statenloos ben.

En als je een ‘goede Palestijn’ bent, dan zou je dat dus ook moeten doen.

5 opmerkingen:

  1. Dank je voor het delen, Peter! Dit is zo schokkend. Ik moest echt huilen toen ik je opsomming las. Gelijk maar gedeeld op mijn eigen Facebook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier is een video van de familie 11, die publiekelijk vertellen wat er gebeurd was. Het blijkt dat de vader en jongen als gijzelaars meegenomen zijn.

    https://www.reddit.com/r/IsraelWarVideoReport/comments/17behcg/we_dont_want_to_die_watch_the_testimony_of_the/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Update #2 De jongen heet Tomer. Zijn lijk en die van zijn vader en moeder zijn nu gevonden. Zijn twee jongere zusjes zijn meegevoerd naar Gaza.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat heb je goed gezien, vroeger kregen de joden overal de schuld van, nu nog steeds

    BeantwoordenVerwijderen

Aanbevolen post

013 - Als God een koe is...

Stel je eens even voor dat er intelligent leven op Mars ontdekt is. En dat wij en zij graag kennis uit willen wisselen. Voor de goede orde: ...

Populaire posts